5 Mayıs 2015 Salı

Bögürtlen Kisi

biraz önce bitirdigim Bögürtlen Kisi kitabini blogumda hemen paylasmak istedim, uzun zamandir okudugum en sürükleyici kitablardan bir tanesi oldu benim icin Sarah Jio´nun okudugum ilk kitabiydi sanirim bundan sonra diger romanlarinida alip okuyacagim. Kisacasi Bögürtlen Kisini cok begendim yüregime dokunan hikayesi ile bu kitabi herkese siddetle tavsiye ediyorum sevgiyle kalin. 


"Canım Daniel'ım,

Kaybolduğun gün dünyam sona erdi, canım oğlum. Seni her kim alıp götürdüyse, seninle birlikte kalbimi, hayatımı da çaldı. Ben senin gülümsediğini görmek, kahkahalarını duymak, mutluluğunu paylaşmak için yaşıyordum."

Vera Ray 1933 yılının o karlı mayıs akşamında üç yaşındaki oğlu Daniel'ı son kez öptüğünü bilmiyordur. Her ne kadar oğlunu yalnız bırakma düşüncesinden nefret etse de hayatlarını devam ettirmek için çalışmak zorundadır. Tek avuntusu, gün ağardığında küçücük oğluna sarılacak olmasıdır. Ancak Vera geri döndüğünde karşılaştığı manzara, Daniel'ın boş yatağıdır. Bir de karlar içine gömülmüş olan oyuncak ayısı.

Seksen sene sonra Seattle yine mayıs ayında karlar altındadır. Köklü bir gazetede muhabir olan Claire Aldridge, bu doğaüstü olayı haber yapacaktır. Araştırmalarına devam eden Claire, küçük çocuğun bu zamana kadar sonuçlanmamış kaçırılma davasıyla karşılaşır. Evlat kaybetmenin ne demek olduğunu çok iyi bilen Claire, bu olayı çözmeye karar verir. Ancak çözdüğü her düğümün, onu Vera'yla olan bağlantısına yaklaştırdığından habersizdir…




4 yorum:

  1. Gerçekten çok güzel bir kitap, bir solukta okuttu kendini..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet diger kitablarinida bir an önce merakla alip okumak istiyorum :)

      Sil
  2. bende gecen hafta bitirebildim kitabi :) ilk defa hayatimda 3-5 hafta bir kitabi bitirebildim buda sanirim sürükleyici olmadigi icindir ama kötüde degildi aslinda canim sana mucizeler dukkani olan kitap serisini tavsiye ederim. Macht echt spaß zu lesen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende aksine cok cabuk bitirdim ah canim mucizeler dükkaninin serilerini cok cok severek okumustum gercekten onlarda cok güzeldi :)

      Sil

♥ Her bir yorum için çok mutlu bu blog sahibi ♥ Prensesin Masalına yorum yaparak ayırdığın vakit için teşekkür ederim ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...