13 Nisan 2015 Pazartesi

Kinagecemin Detaylari

Merhabalar herkese mutlu bir hafta diliyorum. Kinagecem ve dügünum ile ilgilii detaylari uzun süredir paylasmak istiyordum kismet bugüneymis. Öncellikle kina gecem ile baslamak istiyorum kinagecem de tabiki hep istedigim gibi bir Hint gelini oldum kiyafetim fusya renginde oldugu icin konsepte fusya oldu neredeyse herseyi kendim hazirladim acaip yorucu ve zevkliydi :), nereden basladim derseniz öncellikle kina kiyafeti aradim mutlaka bir Hint gelini olmak istiyordum beni takip eden bilir Hint filmlerini ne kadar sevdigimi ve Hint kiyafetlerine bayildigimi :). Hint kiyafetimi umdugum dan daha kisa bir süre icin de annem le bulduktan sonra, ve rengi de fusya olunca diger hazirliklara basladim kinagecem icin kina davetiyeleri siparisi verdim instagram da takip ettigim mahinev den tabi oda fusya renginde oldu ve cok tatli oldu :), ayrica hosgeldiniz panosuda yaptirdim. Kina gecesi mekanim yine nisanim oldugu mekan oldu, Kinagecesi icin bir bayan DJ ayalardim. Kina yakilmadan önce kirmizi bir abiye giydim bu abiyeyi bulmak umdugum dan zor oldu Hint kiyafetimi bu kadar aramadim, zor olan ayrica Hint kiyafetim icin olmazsa olmaz Hint takisi oldu tabiki alnima takilan küpesi ve kolye ile fusya ya uyan güzel bir sey bulmak Ankara da imkansiz di, bulduklarim hep cok pahali hem de istedigim gibi degildi, sonra isyerin de internte gezerken ebay da buldum sagolsun enistem Almanya dan siparis etti ve yazin getirdiler takilar tam istedigim gibi oldu ve Hindistan dan geldi :). Simdi diger detaylari icin resimlere bakalim :) 


Kina davetiyem :) 


tefleri kendim hazirladim Ankara samanpazarinin yukarisinda bir yerden cok uygun fiyata aldim bir sürü kuldele bagladim hersey fusya oldugu icin kina taclarini fusya istedim, hic bir yerden fusya rengin de kina taclari bulamadim o yüzden siparis verdim yine mahinev den 



Ablam bu cerceveyi Almanya dan getirdi böyle bir sey de mutlaka istiyordum cok güzel resimler cekindik cerceve ile :) 

  

Kina gecesinde misafirlere hediye icin böyle minik aynali kutular aldik, annem Istanbul dan yaklasik 200 tane aldi mutlaka ise yarayan ve güzel bir hatira olsun istedim ayrica Hint konseptine de uydugunu düsündüm kutularina icine minik kinalari koydum hepsini kendi ellerimle yaptim :) 


Kutularin arkasina yine kendim hazirladigim ve bastirdigim bu yapiskanlari yapistirdim


ve son hali bu sekilde :) 



Kina hediyesi olarak ayrica arkadaslarimla yine kendi ellerimle kina ojeleri hazirladim üzerine de Nurdan evleniyor yaziyor olsun istedim :) 


Tabiki darisi basina listesi olmazsa olmaz isimlerin hepsi gelin ayakkabima yazildi :) 


Misafirleri karsilamak icin böyle sekerler hazirladim 


Sagolsun ablam ellerime hint kinasi yapti :) 


Ve kina tepsisini bu sekildeydi su an tepsimi evimde kullaniyorum :) keske mumlar sari olmasaydi neyse :) 


Mekanin masalarini ve sandalyelerini yine fusya tüllerle mumlarla süsledik ayrica masalarin üzerine yine ayni konsepte Nurdan in Kinagecesine Hosgeldiniz yazili olan kartlari koydum ve Kina geceme Hosgeldiniz panomu kapiya astik


Hint Gelini olur da Hint müzigi olmaz mi en yakin arkadaslarim la yine onlara da sari seklin de kumaslar sararak kina yakildiktan sonra bu sarkiyla dans ettik cok cok eglendim hic durmadan oynadim simdi keske yine o günü yasasam diyorum :). Evlenecek olanlara tavsiyem hazirlikla erken baslayin ve icinizde ne varsa onu yasayin sonra pisman olmamak icin bir kere yasiyor insan bu günleri sonrasinda keskeler olmasin ve en önemlisi siz kendi kinagecesinizde eglenin :).

Sevgiyle kalin ♥ 

5 yorum:

  1. Canım her detay çok hoş görünüyor, sana eşinle musmutlu bir ömür, darısını da başıma diliyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim cok tesekkür ederim :) insahllah darısı sana en kisa zaman da :)

      Sil
  2. Davetiyenin güzelliğini kes, çok şirinmiş. Benim hep merak ettiğim şey, Hint müzikleri eşliğinde kınamda oynarsam, mahalle eşrafı ve aile büyüklerimin gözlerinin kaç santim açılacağı olmuştur. Tecrübeli biri olarak size yöneltiyorum bu soruyu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkürler :) Kendi Kinagecem de en önemlisi benim eglenmemdi diye düsünerek inanin hic insanlari umursamadim cok begenende oldu degisik bakan teyzeler de oldu olmaz mi :) ama sonucta bunu yapmasam icim de kalirdi insan bir kere evleniyor :)

      Sil
    2. Çok iyi yapmışsınız, bende kına gecemde bir Shahrukhçuğumun şarkısında oynayamazsam ukdeli ukdeli gelin giderim. Teyzelerin azıcık nutku tutuluversin.
      Bir kez daha mutluluklar...

      Sil

♥ Her bir yorum için çok mutlu bu blog sahibi ♥ Prensesin Masalına yorum yaparak ayırdığın vakit için teşekkür ederim ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...