2 Aralık 2014 Salı

Yardım Saçlarım Dökülüyor

Merhaba Prensesler bu sabah moralim çok bozuldu bir süredir saçlarım dökülüyor demir eksikliğim zaten var hap kullanıyorum biraz internete araştırdım Priorin diye bir hap varmış acaba iyi gelir mi bu sabah saçlarımın çok gür olmadığını fark ettim iyice moralim bozuldu bu sorunu yaşayan var mı benim gibi yazarsanız çok sevinirim yardımınız bekliyorum  moralim çok bozuk :(.


4 yorum:

  1. Balım bende de var o, sanırım mevsimsel. Benim saçlarım inanılmaz kurudu, kırıklarını aldırıp nem maskeleri uygulamayı düşünüyorum umarım işe yarar. Bi çaresini bulursan beni de aydınlat lütfeeeen.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir şey bulursam hemen post yapıcam inşallah bulabilirim bir çözüm :(

      Sil
  2. Prensescim bol bol kivi ye,oda bir taraftan senin saclarini kendine getirir,ayrica sarimsak! Cok faydali saca., bir´de argan öl diye bir yag varmis ,ben kullanmadim ama hep duyuyorum,arkadasimin kizi kullaniyor,aslinda benimde kullanmam lazim ama saclarima sira gelemedi bir türlü sen ihmal etme,arastir bu yagi ok.öptüm cok,eger Nürnbergè gelirsen bana azicik igde getir olurmu,tabi vaktin olursa:))cok öptüm seni!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kiwi yiyorum ara da bir argan yağı bende duydum ve aldım henüz kullanmadım Nürnberge gelirsem tabiki yakında Heilbronn a gelicem inşallah çok mutluyum :) sende kendini ihmal etme olur mu :)

      Sil

♥ Her bir yorum için çok mutlu bu blog sahibi ♥ Prensesin Masalına yorum yaparak ayırdığın vakit için teşekkür ederim ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...