18 Mart 2014 Salı

English Home Cibinlik

Merhabalar hepinize geçenlerde English Home da bu cibinliği gördüm.. hiçte fena durmuyor aslında yatak odamda cibinlikli bir şey istiyorum ama henüz almadım sizce nasıl ?. Böyle cibinlikli yatak odaları bana çok romantik ve masalsı geliyor :) hepinize güzel bir gün diliyorum sevgiler.



6 yorum:

  1. mağazalarda hiç dokunulmadığından hakikaten çok şık duruyor ama evde acaba kullanışlı olur mu diye düşünmeden edemedim :)
    elbette bunu yatağıma sürekli çıkartma yapan iki çocuğumu da düşünerek yazıyorum
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabı cocuk olunca nasıl olur bılemem tsk ederım yorumun ıcın :)

      Sil
  2. yatak odanın tavanı yüksek genel anlamda da genişse bence güzel olur, eğer odan geniş değilse alanı daha da dar ve boğucu gösterebilir canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın canım ıkı ay sonra bellı olucak evımız o zaman düsünüp alırım bende ev olmadıgı ıcın bende henüz almadım bu yüzden :) yorumun ıcın tsk ederım :)

      Sil
  3. bende hep heveslenirdim ama esimi düsünerek istemedim :) heryer zaten pembis cicekli böcekli vs birde bu olsa cocukca birsey sanki prensesmisim gibi yapmak istemedim :) kullanisli olmuyor.Kardesiminde vardi ama yalnislikla hep basiyordu üzerine ve sonunda yirtildi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım bende böyle prenses gıbı cok hosuma gıdıyor ama bakalım bır yatak odamız nasıl olucak ona göre karar vermeyı düsünüyorum :)

      Sil

♥ Her bir yorum için çok mutlu bu blog sahibi ♥ Prensesin Masalına yorum yaparak ayırdığın vakit için teşekkür ederim ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...