24 Mart 2014 Pazartesi

Üç Türk Filmi Tavsiyesi

Merhaba Prenseslerim izlediğim üç Türk filmi vardı uzun zamandır blogumda paylaşamadım, ben Türk filmlerini çok seviyorum özellikle bu üç Türk filmlerini sizlere tavsiye ediyorum, öncellikle Çanakkale filmi çok güzeldi kesinlikle izlemelisiniz, eğer Kenan İmirzalioğlunu seviyorsanız benim gibi zaten Uzun Hikaye filmini çok seveceksiniz :). Romantik Komedi çok eğlenceli bir film bu arada filmin üçüncüsünde çıkacakmış haberiniz olsun sevgiyle kalın.




Kurtuluş Savaşı'nın taç kapısı, girişi olan Çanakkale Savaşının destanı. Tarihin en eski milletlerinden birinin dirilişi... Ateşten geçerek, kan içinde, bir daha uyumamak, benliğini unutmamak, kandırılmamak, sömürülmemek, ezilmemek, ölmemek üzere çığlık çığlığa dirilişi... Çanakkale Savaşı hiç böyle yazılmadı...


1940'lı yıllardan başlayarak 70'li yıllara kadar uzanan öyküsü ile hem hüzünlü, hem neşeli ve coşkulu kimi zamansa heyecanlı ve romantik bir film olan Uzun Hikaye, senarist Yiğit Güralp'in tanımıyla çok ama çok iyi insanların saf ve ölümsüz aşklarını adalet ve doğruluk üzerine inşa etme mücadelelerini anlatıyor.
Esra (Sedef Avcı) heyecanla evlilik hazırlıkları yaparken, en yakın arkadaşı Didem (Sinem Kobal) de kızlar arasındaki tek bekar kişi olarak kalmaktan dolayı panikler ve sevgilisi  Cem'i(Engin Altan Düzyatan) evliliğe ikna etmek için çeşitli taktikler uygulamaya başlar. Didem evlenme teklifi beklerken, Cem yeni filminde başrol oynadığı Gözde'yle (Özge Ulusoy) tanışır ve filmine konsantre olur.  Bunun üzerine kıskançlık krizlerine giren Didem, Cem'i yakın  takibe alır. Bu takip esnasında erkeklerin  Antalya "Adam&Eve Otel"de bekarlığa veda partisinde olduklarını öğrenir.  Böylece komik ve romantik bir macera başlar. Kızlar erkeklerin bekarlığa veda partisinde neler yaptıklarını görmek için oryantal kılığında otele sızarlar.  

3 yorum:

♥ Her bir yorum için çok mutlu bu blog sahibi ♥ Prensesin Masalına yorum yaparak ayırdığın vakit için teşekkür ederim ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...