2 Mart 2014 Pazar

Allah De Ötesini Bırak

Hepinize bir pazar gününden merhaba yeni aya gırmış bulunmaktayız umarım hepimiz için güzel bir ay olur sizlere uzun zamandır kitap tavsiyesinde bulunmuyordum, iki günde okuduğum bu kitap insana gerçekten huzur veriyor kesinlikle tavsiye ediyorum, eğer biraz huzur istiyorsanız  ve bazı  şeyler arka arkaya gelip sızı üzüp yıprattıysa bu kitap tam size göre Allah de ötesini bırak!. Sevgiler hepinize huzurlu bir hafta diliyorum.


Allah her şeyden haberdardır, sanmayın ki size yapılan haksızlığa kayıtsız kalıyor. O, size bir annenin evladına yaklaştığı merhametten daha fazla merhamet duyandır. Duanın karşılığını takip etmeden "Allah de ötesini bırak". Kul Rabb'ini imtihan etmez. O'na tevekkülle yaklaştığında rahmetini tüm hücrelerinde hissedeceksin.

Karşında o kadar çok maskeli insan var ki onları tanımak için yoruluyorsun. Şayet dikkat edersen güzel olan bir şey var; o senin hakkını aldıkça, sen onun sevaplarından kazanıyorsun. O halde kaybettim diye üzülme, biraz daha derin bakarsan, aslında kazandığını fark edeceksin!..

Aşık olcaksın evet ama kalbini Allah aşkıyla yakacaksın...
Dünyanın geçici olduğunu, biteceğini İDRAK edeceksin; sadece sonsuz kudrete bağlanacaksın.
Allah'a bağlı yaşayacaksın.

2 yorum:

  1. severek okumuştum *-*
    efsane kıtaplarımdan *-*

    cekılsım var bekleırm sevgıler

    YanıtlaSil

♥ Her bir yorum için çok mutlu bu blog sahibi ♥ Prensesin Masalına yorum yaparak ayırdığın vakit için teşekkür ederim ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...