16 Kasım 2013 Cumartesi

Bir Dilekle Başladı Her Şey

Bu seriyi cok severek okuyorum ... yine bir kitab tavsiyesi bu sefer Bir Dilekle Basladi Her Sey, insani mutlu eden bir kitab, gercekten bu seri bana Huzur veriyor, okurken kendimi kaptiriyorum o karekterlere, sizi yormayan ve sizi iyi hissetiren bir kitab ariyorsaniz bu kitab tam size göre derim ben. Biz de bir dilek listesine baslamaliyiz bence :).




Bir Dilekle Başladı Her Şey

Dilekler, içtenlikle istenince gerçekleşen hayallerdir... Hayata yeniden tutunmak için önünde yirmi dilek duruyordu... Kâğıda döktüğü yirmi hayal... Acı çekmektense geleceğe umutla bakmasını sağlayacak yirmi ihtimal...

Artık bir sonraki güne güzel duygularla başlamak için hazırdı, çünkü gerçekleştirmesi gereken hayalleri vardı. Çünkü hayat her şeye rağmen yaşamaya değerdi... Hayatınızda çok isteyip de gerçekleştiremediğiniz şeyler mi var? O halde hemen kâğıdınızı kaleminizi alın ve dilek listenizi hazırlamaya başlayın...

1 yorum:

  1. Hemen listemi yapmaya başlıyorum:D
    Bu seriyi bende yavaş yavaş okumaktayım. Banada keyif veren, okumaya iten vaktin nasıl gectiğini anlamadığım kitaplardan!
    Sürekli aynı tarz kitapları okumayı sevmediğimden kitaplar arasında biraz zaman bırakıyorum. Oyuzden hemüz dördüncü kitaptayım.
    Böylece hem sıkımamış oluyorum hemde okumaya devam ediyoruım.
    İyi haftalar. Bende bloguma beklerim ;)

    YanıtlaSil

♥ Her bir yorum için çok mutlu bu blog sahibi ♥ Prensesin Masalına yorum yaparak ayırdığın vakit için teşekkür ederim ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...