7 Ağustos 2013 Çarşamba

Ankara dan Antalya ya Gitmek mi Kalmak mi ?

uzun zamandir kafam cok karisik Blogger arkadaslarim. Hep deniz olan bir yerde yasamak istiyordum ve halen istiyorum. Ankara li oldugum icin ve ailemde Ankara da oldugu icin dört sene Antalya da calistiktan sonra tekrar Ankara ya ailemin yanina döndüm. Almanya da dogup büyüdügüm icin hep yesillik olan agac orman olan yerde olmaya alismistim. Antalya da yine deniz var yesillik vardi, ancak Ankara da ne deniz var ne de cok yesillik sadece bir sürü alisveris merkezi var :( iyide ben sevmiyorum ki sürekli alisveris merkezinde dolasmayi. Ankara yazin hic cekilmiyor :( bu yaz henüz deniz kenarinda gidemedim:( . Ömrümü deniz olan bir yerde gecirmek istiyorum, ama Ankaradan da kopamiyorum Ankaraliyim Ankarayi da sevmiyorum degil ama burada bazen cok bunaliyorum. Bunun disinda benim icin Antalya is olanaklari daha fazla. Gitmek mi kalmak mi soru bu iste acaba dogru karar olur mu olmaz mi yada belki hayallerimin pesinden kossam söyle deniz kenarinda yasasam kitabimi kahvemi alsam deniz kokusunu icime ceksem.....Siz olsaniz ne yapardiniz ?.


4 yorum:

  1. cnm seni anliyabiliyorum ayni sorun bendede vardi.Bende ankaraliyim ve evlenip yeni yerlestim ankaraya.Ama ben basindan beri ankarada yasiyacagim dedim cünkü antalyadan nefret ediyorum :(( tatil icin gidilir cünkü tatil bir sehir.Yasanacak bir sehir degil.Heleki ilerde cocuklarin veya ailen olacak ise sana antalyada yasamani tavsiye etmem.Benim esim 10 sene antalyada yasadi kendiside cok seviyor antalyayi zaten memleketi isparta´da cok yakin ama inanki kendisi bile ayni fikirde.Zira antalyada cok yabanci var yani ha almanyada yasamissin ha antalyada benim icin farketmiyordu. Denize asik olabilirsin ama bu sebebden dolayi denizi özler ve tatillerde oralari tercih edebilirsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim cok turistik olmasi benimde hosuma gitmiyor aslinda sadece denizi ve yesilligi dogasini seviyorum yazdigin yorum icin tsk ederim :) insan kararsizken yorumlar cok iyi geliyor :)

      Sil
  2. Zor bir karar ve ben tavsiye vermekte sanırım pek becerikli değilim o yüzden sana sadece kararın ne olursa olsun mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. İyi bayramlar :)

    YanıtlaSil

♥ Her bir yorum için çok mutlu bu blog sahibi ♥ Prensesin Masalına yorum yaparak ayırdığın vakit için teşekkür ederim ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...