23 Mart 2013 Cumartesi

Yaşasın Haftasonu Ve Yeni İşim

Hepinize keyifli bir haftasonu diliyorum. Bu yeni hafta benim için güzel başladı, çünkü yeni bir işe başladım :). Bir süre işsiz kaldıktan sonra yeni bir işe başlamak heyecan verici.Yeni bir iş, yeni insanlar, yeni ortam, neyseki ilk haftamı atlattım :). Ankara'da Almanca ile ilgili bir iş bulmak çok da kolay olmadı. Benim için biraz umutsuz ve depresif olurken birden bir haber geldi ve işe başladım :). Şunu da söyleyeyim ben birşey umursamadığımda oluyor, çok isteyince olmuyor ya da ummadığım anda oluyor hersey. Antalya ve deniz yattı tabi. Ama yeni işim de güzel. Tabi sabah erken uyanmak zor geliyor şimdi bana. Alıştım uyumaya, evde kahve, kitap, film keyfi yapmaya. Birden sabahları saç, makyaj ve benim saçım da zor şekle giren bir saç maalesef :(. Erken uyanıyorum stressiz evden çıkmak için, sizde de öyle oluyor mu ? Neyse ki haftasonu evdeyim :) Ve birazdan kahve keyfi yapacağım :) Bana yeni işimde şans dileyin arkadaşlar ve sevgiyle kalın :).


 Evde Kahve keyfi gibisi yok ;)
Sabahları ben böyleyim :)


Uyanmak zor oluyor..

Bu günler geride kaldı :)



Böyle diyordum...

11 yorum:

  1. Çok sevindim başarılar ve bol şans diliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar içten yazmışsın çok severek okudum. Sana huzurlu ve eğlenceli bir iş hayatı diliyorum. Başarılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seviniyorum böyle yorumlara. çok teşekkür ederim :) :)

      Sil
  3. çok güzel bir haber canımm hayırlısı olsun :)

    YanıtlaSil
  4. Canim benim ziyaretin ve biraktigin yorum icin cok tesekkür ederim yeniden,sayfani simdi dolasacagim,yeni isin hayirli olsun diyorum,Almanca tercümanlikmi yapacakasin bi muhsuru yoksa yazarmisin bana? Bende Ankara Polatli`danim,birgün oralara dönmek zorunda kalirsam Almanca mi kullanmak istiyorum,hatta cok istiyorum!Alamanya da dogup Ankara`da olman beni cok heyecanlandirdi:)) sevgiler keyifli bir pazar sana...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ziyaretin için teşekkür ederim, hoşgeldin Prensesin Masalı'na :) Almanca tercümanlık değil, yurtdışındaki vatandaşlara hizmet veriyoruz, daha detaylı istersen özel yazabilirim :) Umarım bir gün dönersin Ankaramıza :) Mutlu pazarlar. Sevgiler :)

      Sil
  5. Benim de şu ara olmasını çok istediğim birşey var, keşke olsa:) senin adına sevindim hayırlı olsun:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah olur canım istediğin :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  6. selammm işin hayırlı olsun blogdan bloga atlarken kendımı burada buldum :D nugili hayat tan hayat böyle bişi ye ordan buraya ankaralı bloggerları tanıyorum bu vesıleyle bende ankaradayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Hoşgeldin Prensesin Masalı'na :) Ne güzel bir Ankaralı blogger daha, mutlu oldum :)

      Sil

♥ Her bir yorum için çok mutlu bu blog sahibi ♥ Prensesin Masalına yorum yaparak ayırdığın vakit için teşekkür ederim ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...