12 Mart 2013 Salı

Türkan Şoray'ın Yeşilçam Kostümleri Ankara'da

Türkan Şoray'ı ve Yeşilçam'ı sevenler Ankamall'a gitsin. Sultanın Yeşilçam kostümleri 14 Mart'a kadar Ankara'da Ankamall alışveriş merkezinde sergileniyor. Ben Türkan Şoray hayranıyım, kendisini de yakından gördüğüm için kendimi çok şanslı hissediyorum :). Filmdeki kostümleri yakından görmek çok hoşuma gitti :). Ve giyesim geldi, çok beğendim kostümleri :). Buyrun sizi çektiğim kostümlerle başbaşa bırakıyorum. Sevgiyle kalın :)



Dert Bende


 Gelin çiçeği




 Mavi Eşarp



Dila Hanım


Şenlik Var



 
Güllü
 
 
 
 
Seni Seviyorum


Devlerin Aşkı 
 

Mine
 


Asiye Nasıl Kurtulur
 

Karagözlüm

 



Metres
 



Vesikalı Yarim
 


 
 
Al Yazmalım
 








 
Hazal
 



10 yorum:

  1. Türkan Şoray'ı çok severim hala elbiselerinin duruyor olması çok güzel bir şey mesela karagözlüm filminde şarkıyı söylerken giydiği elbiseyi bende giymek isterdim. Fotolar için emeğine sağlık. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım. Benim de hepsini giyesim geldi. Sevgiler :)

      Sil
  2. çok güzellerrr. her zaman merak etmiştim, gidip denemek istiyorum ben de :))) çok teşekkürler gidemeyenler için çok iyi düşünmüşsünüz.

    YanıtlaSil
  3. Ne güzellermiş, şimdi bile giyilir :)
    Nerde o eski türk filmleri dedim şuan izlemekten hep keyif almışımdır. Ama artık pek yayınlanmıyor malesef!
    B öyle bir sergi ise çok iyi olmuş.

    YanıtlaSil
  4. Eski Türk filmlerinin yeri ayrı, bir başka gerçekten ve keşke daha çok yayınlansa. Bence de sergi süperdi.

    YanıtlaSil
  5. Türkan Sorayìn kitabida cikti belki bilirsin,orda bahsi gecmisti elbiselerinin sergilenecegi,yeni bitirdim bende kitabini,hayatinmi ve filmlerini anlatiyor,su günlerdede Nürnbergè gelmek üzere,belki kismet olur görmeye giderim,bugün senin sayfani gezip yorum yaparken mutfak yaniyormus,son anda koku duyup gittim,hasarsda kokuda epey fazlaydi,simdiye kadar temizlik yaptim,cok sükür bize bisey olmadi,o yüzden izleyicin olamadim,bende simdi geldim,isinle ilgili sonra bana yazarsin,simdilik benim bir acelem yok,daha buralardayim,yinede ilgin icin cok tesekkür ederim canim sagolasin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorum canım ben Türkan Şoray'ın imza gününe gitmiştim ve kitabımı imzalatabildimm :) Umarım sen de Nürnberg'de görürsün, harika bir insan :) Kitabı hakkında da post yapmayı düşünüyorum. Bu arada mutfakta birşey olmadığına sevindim :) Prensesin Masalı'na hoşgeldin, çok mutlu oldum :)

      Sil

♥ Her bir yorum için çok mutlu bu blog sahibi ♥ Prensesin Masalına yorum yaparak ayırdığın vakit için teşekkür ederim ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...