31 Aralık 2012 Pazartesi

Yeni Yıla Girerken...



Dilerim bu yeni yıl benim yılım olur. Hepimizin dilekleri gerçek olsun. En önemlisi tüm sevdiklerimizle, ailemizle, sağlıklı bir yıl geçirelim. Umarım güzel bir işim olur ve yeni yılda aşk benimle olur. Evleneyim, çocuğum olsun, kızım olursa Masal olsun ismi :). İşte en çok istediklerim bunlar. Ailem & sağlık & aşk & güzel bir iş. Hadi bakalım 2013 hoşgeldin. Sevgili prenseslerim iyiki varsınız. Hepinize çok çok mutlu bir yıl diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun.

30 Aralık 2012 Pazar

Ankara Hediyelik Eşya Fuarından Aldıklarım :)

Merhabalar herkese umarım hepiniz iyisinizdir. Ben iyiyim bu aralar bol bol geziyorum. Almanya'dan ablam ve abim geldi. Dün hediyelik eşya fuarına gittik, bakın neler aldık Güzel şeyler vardı bence. Ankara'da yaşıyorsanız ve vaktiniz varsa kesin gidin derim ben. Bir de Hint kınası yapıyorlardı ama ablamlarla başka bir yere daha gideceğimiz için ben yaptıramadım. 5 tl'ye yapıyorlardı En çok Hint kıyafetlerini, takılarını ve Kenya Senegal stantlarını beğendim. El yapımı tahtadan kaşıklar, kolyeler, çok değişik şeyler vardı. Kendime de bir tane kolye aldım. Yarın son günüymüş fuarın. Güzel bir pazar günü diliyorum. Sevgiler

 
 
 
 
 

27 Aralık 2012 Perşembe

Almak İstediğim 10 Şey

1. Kot gömlek 
2. Deri eldiven 


3. Büyük Louis Vuitton çantası 



4. Yeşil pantolon

 
 
 
5. Mango'daki bu siyah elbise, indirimi bekliyorum :) 


6. Uzun hırka

7. Cicili bicili bir laptop çantası
8. Şöyle bir kürküm olsun artık 


9. Trenchcoat

10. Şöyle bu tarz bir ayakkabı istiyorum ama bir türlü istediğim gibi bulamadım. Bunlar Lcw den sizce nasıl ? Annem çook çirkin dedi haha :) Ama bence tatlı :)



22 Aralık 2012 Cumartesi

Brunei Prensesinin Masalsı Düğünü

Bu muhteşem düğünü haberlerde görmüştüm, bugün internette dolaşırken tesadüfen aklıma geldi ve Prensesin Masalı'nda bu prensesin düğününü paylaşmak istedim sizlerle :)
Dünyanın en zengin adamı olarak bilinen Brunei Sultanı Hacı Hassanal Bolkiah'ın kızının düğünü 1700 odalı görkemli bir sarayda yapılmış. Muhteşem düğün için 1700 odalı sarayda görkemli bir tören düzenlenmiş. 32 yaşındaki prensesin eşi 29 yaşında ve Maliye Bakanlığı'nda çalışıyormuş. Brunei Sultanı'nın beşinci çocuğu olan prenses, ipek elbisesi ve altın takılarıyla göz kamaştırıyor. 3 evliliğinden; 5 oğlu ve 7 kızı bulunan Brunei Sultanı, düğüne 2 bin seçkin konuğu davet etmiş. Allah bir ömür mutlu etsin diyorum prensesi Sevgiler :)


20 Aralık 2012 Perşembe

Kınagecesi Ojeleri

Kınagecenizde arkadaşlarınıza böyle kına ojeleri hediye etmek güzel bir ayrıntı olabilir ya da kendi aranızda yaptığınız bekarlığa veda partisinde evde de yapılabilir. Aslında çok da zor olduğunu düşünmüyorum. Denemek lazım tabi, şimdi böyle diyorum ama :) Yalnız, çok tatlı bir hediye olduğu kesin bence :)




16 Aralık 2012 Pazar

Bu Elbiseler Çok Asil

Bu elbiseleri çok beğendim. Böyle hanım hanımcık, asil, cici, güzel, ayrı bir havası var :)



14 Aralık 2012 Cuma

Pamuk Şekerlemeler

Çoğu kadının içinde bence küçük bir prenses yaşıyor... Şöyle bir Külkedisi durumundan sıyrılsak geceyi prenses olarak geçirsek... Ayakkabımızı bırakıp bırakmamak artık bize kalmış. Normal hayata geri dönsek, masal dünyasına şöyle bir girip çıksak ne güzel olur değil mi :) Şöyle pamuk şekeri andıran bir renkte bir elbise giysek, kendimizi prenses gibi hissetsek, tacımız olsun ya da olmasın ne önemi var. İçimizdeki prensesi dışarıya çıkarsak :)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...