22 Haziran 2014 Pazar

Evlilik Hazırlıkları

Merhabalar hepinize mutlu pazarlar şu an işyerinde çalışıyorum ne yaziki, iki ay sonra düğünüm var ve beni düğün telaşı sarmış durumda. Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar çok şeye karar vermedim, ve ben aslında biraz kararsız bir insanim. Şu yemek takımı mı, bu yatak örtüsü mu, nasıl bir gelinlik ve daha bir çok şey, gerçekten çok yorucu bir süreçmiş, aslında zevkli, önceden kendime kıyafet alırken kendime, artık sürekli ev eşyalarına bakar oldum, mesela English Home en sevdiğim mağazalardan. Düğüne iki ay kala neler yaptım dersiniz, çok şükür istediğimiz gibi bir ev bulup tutuk, eşyalarımızı aldık, mobilyalarımı country tarzı aldım. Gelinliğim ve gelin ayakkabımı seçtim, mutfak eşyalarım da hazır sayılır, geriye ne kaldı peki halen kafamı meşgul eden perde ve halılar, süpürge masası ve ütü masası, birkaç mutfak eşyası, ve avizeler. Kına gecem içinde birkaç bir şeyler hazırlamak istiyorum, bu süreçte çalışmakta daha zor geliyor, çünkü hep hal etmem gereken şeyler var kafamda, ancak hafta sonu büyük işler  hal oluyor, tabi dinleme pek olmuyor, acaba benim gibi aynı telaşta olan var mı, varsa yazın bana… Ne kadar uzun bir yazı oldu işte bende durum böyle Allah her şeyden önce sağlık ve huzur versin, en önemlisi bu sevgiyle kalın ve pazar  gününün tadını çıkarın.

6 yorum:

  1. O kadar iyi anlıyorum ki senii Eylül'e kadar ben de böyleyim sanırım :( Hafta içi hiç birşey halledemiyoruz, hafta sonları büyük işleri halletmek için koşuşturuyoruz ve hiç dinlenemeden hoop Pazartesi olmuşşş :( Ama yine de zevkli tabii ki :) Yorgunlukların bittiği zamanı düşündükçe daha da keyifli oluyor :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Benim gibi biri olmasına sevindim :) evet stresli ve keyifli bir süreç :) keske hafta içi daha cok vaktımız olsaydı :( hersey gönlünce olsun mutluluklar ve sevgiler :)

      Sil
    3. :) evet keşke hafta içi daha çok vaktimiz olsaydı ama ne yapalım kader :p Senin de her şey gönlünce olsun, sevgiler..

      Sil
  2. cnm neden bukadar kasıyorsunkı kendini bukadar cok yorma.Hersey bir anda oalcak dıye bırsey yok.Zamanla olur ve unutma önemli olan sevginiz ve mutluluğunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım öyle biraz yapı olarak öyleyım son dakıka bir sey bırakmak ıstemıyorum akısını bırakmak lazım tabı en basta sevgı ve mutluluk :)

      Sil

♥ Her bir yorum için çok mutlu bu blog sahibi ♥ Prensesin Masalına yorum yaparak ayırdığın vakit için teşekkür ederim ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...