28 Ekim 2013 Pazartesi

Benim Pempe Cici Ceyizlerim

Ceyiz almak ne eglenceli ne güzelmis megersem :), bir de böyle seker seyler bulunca baktikca mutlu oluyor insan, mutfakta pempe seyleri cok seviyorum, tenceremi filan da pempe almayi düsünüyorum iste aldigim ceyizlerim :). Bakalim siz nasil bulucaksin :) Sevgiyle kalin.

Tuzluklarim cupcake seklinde sonsuzdekorasyon dan aldim cok seker mini mini cupcake tuzlukarim :)


bardak altliklarimi A 101 den aldim, Hemde cok uyguna :)




Cupcake Cupcak Love :)


Kalpli Tava Korkmazdan Kalp seklinde yumurta icin :)


bu caydanlik sonunda alindi hemde Bernardo indiriminden yari fiyatina :) iyiki hemen almamisim :)


ekmek sepetim markafoniden bakin prenses taci gibi :)


bu minik süzgeci pazardan buldum sadece 5 tl


büyük süzgeci annem bulmus herseyimde pempe pempe oldu :)

27 Ekim 2013 Pazar

Kuzuluk - Adapazari

Merhaba Prenseslerim Kurban Bayramini bu sefer Ankara dan uzakta sakin sessiz bir yerde Kuzulukta gecirdim. Ormanin icinde taze balik ve mihlama yedim, bol bol kitap ve film izledim, bunlari özlemistim ve tekrar Ankara ya döndüm ise basladim. Biraz postlara ara verdim ama yeni yeni güzel seyler paylasmaya devam edecegim takipte kalin sevgiyle kalin :).


Kuzuluk


böyle bir yerde olmak sessiz uzak sehirden cok iyi geliyor...



Kuzuluk alabalik tesislerine meshur eger Kuzuluga giderseniz mutlaka alabalik ve mihlama yiyin, lezzeti gercekten cok güzeldi ve hizmet cok iyidi. Biz yagmur yagarken ormanin icinde bir tahta evin icinde yagmurun sesini dinlerken baliklarimizi yedik :).


Tarihi Su Degirmeni
Hoscakal Kuzuluk

11 Ekim 2013 Cuma

Güzel bir Haftasonu

kendinizi Prensesler gibi hissedeceginiz mutlu bir haftasonu diliyorum ve simdiden Kurban Bayraminizi kutluyorum bayramda Ankara da olmayacagim Sevgiler Prenseslerim.

7 Ekim 2013 Pazartesi

Cesaretin Var Mi Aska ?

izledigim fimleri paylasmayi seviyorum yine izledigim bir filmi paylasmak istiyorum sizinle masalsi güzel bir ask filmi, öyle cok etkileyici olmasa da, güzel masalsi bir havasi var. Eger masalsi bir ask filmi izlemek istiyorsaniz bu film tam size göre mutlu haftalar sevgiyle kalin.


Annesi kanser ve ölmek üzere olan Julien Janvier ve göçmenliğin zorluğu ile başa çıkmaya çalışan Sophie Kowalsky arasında özel bir bağ vardır. Bu bağ oynadıkları cesaret oyunu sayesinde güçlenmektedir. Oyun icabı her biri sırasıyla, diğerine cesaret gerektiren, sınava sütyenle gitmek, okulun en sert çocuğunu tokatlamak gibi, zorlu görevler vermektedir. Zamanla hayatın zorlukları da bu oyunun bir parçası haline gelmektedir. Bu oyun iki arkadaş arasında büyük bir aşkı alevlendirirken aynı şekilde birbirlerine kavuşmalarına da engel olmaktadır.
 


5 Ekim 2013 Cumartesi

Bodrum & Yalikavak

Vee Bodrum postumla sizlerleyim :), bu soguk ve gri bir Ankara gününden bu resimlerle icinizi isitmak istiyorum özellikle Bodrum  & Yalikavak cok sirin bir yerdi, o sirin tatli cafelere mekanlara bayildim, o kadar güzel ki yine gitmek istiyorum oralara. Sizlere mutlu bir haftasonu diliyorum ve cektigim resimlerle bas basa birakiyorum.




Denize karsi kahve keyfi...


Bodrumun sokaklari böyle sirin bayildim bunlara :)

Bodrumdan balik alip pisirip yedik :)


 bu mekani cok begendim..







Bodrum kalesinin icinde olan bu sergiyi cok sevdim

Yalikavakta pazara gittik



bu resimler ne kadar güzel degil mi..



Yalikavakta sokaklar, cafeler cok tatli.. 


 



pempe pempe :)



Memleketimin güzel insanlari



Bodrum ne güzelsin..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...