1 Aralık 2013 Pazar

Alyans Secimi Nasil Olmali

Merhabalar haftasonu ne yaziki bitmek üzere prenseslerim simdiden pazartesi sendromuna girdim bile... Sizlere alyans modellerini paylasmak istedim ben alyanslarin sade ve klasik olanlari begeniyorum, ama tasli olanlar da tek tasla birlikte takilinca da cok güzel duruyor, ama ne kadar kullanisli olur bilemem ömürlük takilacak bir sey oldugu icin zamanla taslari düsmez mi ?, peki siz ne düsünüyorsunuz yorumlarinizi bekliyorum sizce tasli bir alyans mi yoksa sade klasik mi ? Sizin ki nasil mesela yazarsaniz sevinirim benim begendigim modeller bu sekilde ve yazi tipi konusunda bir bilginiz var mi nasil yazdirdiniz siz :) sevdiklerinizle mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum ve bu konuda yorumlarinizi bekliyorum sevgiler prensesler.



yari mat yari parlak bu modeli sevdim sizce  ?




Prenses ve Prenslere :)




Taslilar güzel ama taslari düsünce ne olucak..


9 yorum:

  1. Alyansların taşları okadar çabuk düşmez bence. Yani aslında şöyle bir durum var eğer taşlar gömülü ise düşme oranı daha az oluyor diye biliyorum. Ayrıca her yerinde taş olmak zorunda da değil bir tane taş bile çok değişik bir hava veriyor. Benim alyansım taşlı mesela bir senedir takıyorum henüz bir sıkıntı olmadı sadece bir yerlere takılabiliyor çok nadirde olsa. Sade olup çok şık modeller var pylaştıklarınında bir kısmı oldukça güzel. Ayrıca düz modeller bu aralar daha çok tutuluyor!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumunuz ıcın tsk ederım :) taslılar gercekten cok hos duruyor bu bır gercek :) ama düz klasık modeller de güzel sevgıler : )

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  2. Biraz geç cevap veriyorum ama fırsat buldukça okumaya çalışıyorum blogları :) ben düz bombeli yüzük istiyorum diye çıkmıştım yola, eve geldiğimde parmağımda bir beş taş vardı :) yüzükleri taktıkça değişiyor insanın fikri. Ben yüzüğümü zen pırlantadan almıştım. çok memnunum benim tek sorunum parmakların bazen şişiyor bazende normal halinden çok daha fazla ince oluyor, daraltmama rağmen hala parmağımda dönebiliyor. bu yüzden raha t kullanamıyorum ama o da fiziksel bir sorun :) umarım yardımcı olabilmişimdir.. kolay gelsin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bes tas gercekten cok güzel duruyordur :) yorumun icin cok tsk ederim cok sevindim :)

      Sil
  3. benceeeeee o anda elde durusu sızı cezbedek hangısı gozunuze sık gelırse onu sececksınız:)

    YanıtlaSil
  4. Cevap için oldukça geç kalmışım, belki çoktan halletmişsinizdir ama bizim alyans maceramızı şu yazımda anlatmıştım. Biz gayet sade bir model istemiştik, gönlümüze göre bir model bulduk neyse ki. Bir seneden fazla zaman geçti, hala çok severek kullanıyorum ben.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazini cok severek okudum alyanslarimizi sade olarak aldik iyikide öyle almisim cok icime sindi :))) yorumun icin tsk ederim :)

      Sil

♥ Her bir yorum için çok mutlu bu blog sahibi ♥ Prensesin Masalına yorum yaparak ayırdığın vakit için teşekkür ederim ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...