30 Nisan 2014 Çarşamba

Yeni Çeyizlerim

Hepinize merhabalar yeni çeyizler almaya devam ediyorum işte son aldığım çeyizlerim...

 
Cupcake olan her şeye bayılıyorum :)

 
Dondurma kaşıkları nasıl ama :)

 

English Home'dan yüzde 50 indirimden aldım çok mutlu oldum çok tatlılar  :)
 
 
 Aşk Aşk Aşk Tepsisi Tantitoni’den

 
   Daha önce de hangi kağıt havluluk alsami diye sormuştum sizlere çok kararsızım kalmıştım sonunda bu pembe olana karar verdim hepinize mutlu günler diliyorum sevgiler :)

27 Nisan 2014 Pazar

Yardım Hangi Süpürge Markası Almalıyım ?

Merhabalar yakın zamanda süpürge makinesini alacağım, sizden yardım istiyorum, çünkü hangi markayı alacağımı bilmiyorum, Phillips veya Siemens nasıl ? kullanan var mı aranızda ? Torbalı mı torbasız mı ? Siz hangi marka aldınız yazarsanız çoook mutlu olurum :), yorumlarınız bekliyorum sevgiler.



26 Nisan 2014 Cumartesi

Happy Weekend

şu an hafta sonunu çalışarak geçiriyorum ne yazıkı aklım da o kadar çok şey varki yapılacak, biraz önce kendime bir liste oluşturdum yapılacaklar listesi ve bu listeyi en kısa zamanda gerçekleştirmek istiyorum, hep erteledikçe kafam huzurlu olmuyor bakalım yapabilecek miyim, henüz yapmadığım halde bu liste beni şu an mutlu etti, eğer hepsini yaparsam daha da rahat ve mutlu olacağım hepinize mutlu haftasonları :).
 
  

23 Nisan 2014 Çarşamba

23 Nisan Kutlu Olsun

   
 Çocukların öldürülmediği,
Çocukların tecavüze uğramadığı,
Çocukların zorla evlendirilmediği,
Çocukların bazı kimselerin pis işlerine alet edilmediği,
Çocukların “çocuk” olduğu,
Güzel günler görme umuduyla...
Çocuk bayramımız kutlu olsun....
 
 

15 Nisan 2014 Salı

Mumbai Dairies - Dhobi Ghat

Bu kez Bollywood filmlerin aksine farklı bir Hint filmi izledim. 4 farklı karakter üzerinden harika bir Hint filmi Mumbai Günlüğü. Hindistan da yaşayan 4 farklı insanın hayatları anlatan biraz belgesel tadında bir film. Filmden hiç sıkılmadım diğer Hint filmleri gibi 3 saat değil üstelik :) tavsiye edilir.




Mumbai'de farklı yaşam ve geçmişleri olan şans eseri hayatlarının kesiştiği 4 kişinin hikayesi olan bir film...Arun Yalnız bir ressam... Shai bankacı ve tutkulu bir fotoğrafçı...Munna aktör olmayı arzulayan bir çamaşırcı...Yasmin yeni evli kardeşi için video çeken bir karakter...Film Yasmin'in kardeşine yeni geldiği Mumbai'yi videoya alarak anlatması üzerine başlayıp, Ressam Arun'un yeni evine taşındıktan sonra da dolapta bulduğu üç video kaseti üzerine devam eden film.




4 Nisan 2014 Cuma

Nişanımdan Kareler

Merhabalar hepinize hafta sonunun gelmesi nedeniyle yine çok mutluyum :) ayrıca yarın gelinlik provam var yaşasın. Nişanımda ki  detayları daha önce de sizlerle paylaşmıştım ben nişanımdan önce çok araştırma yaptım neler yapabilirim diye sizlere fikir olmasını istiyorum. Küçük detaylar özel günlerinizde renk katıyor bence, işte nişanımdan önce yaptıklarım ve nisanımdan kareler hepinize çok mutlu ve huzurlu bir hafta sonu diliyorum.  



Nişan için davetiyemiz yoktu ama whats uptan yakınlarıma bu şekilde bir davet gönderdim :)



İçeceklerin üzerini bu şekilde kapladım




Lavanta keseleri ve hediye için teşekkür yazıları çıkarttırıp kestim



 Şekerlere pembe fiyonk ve teşekkür yazısı yaptım çok şeker bir hediye oldu



Karatahtayla çok güzel resimler çekindik




Kadehlerimiz gelin damat





Nişan kurabiyelerimi yengem yaptı


Evde yaptığımız misafirler için nişan hediyemiz




Pastamız da pembe beyaz yaptırdım




Kapıya bunu astık :)



Vee biz... söz verdik yazısıyla da çok resim çekindik..

1 Nisan 2014 Salı

Gelinlerin Savaşı

evlilik hazırlıklarında olan bir gelin olarak bu filmi çok sevdim, samımı, sıcacık ve eğlenceli bir film kesinlikle tavsiye ediyorum :).


Çok yakın iki arkadaş olan Liv ve Emma, çocukluklarından beri evlenip gelin olacakları o günün hayalini kurmaktadırlar. Düğün hayalleri içerisinde ikisinin de vazgeçemediği tek ayrıntı, New York’un en ünlü düğün mekanı The Plaza Hotel’de evlenmektir. 26 yaşına geldiklerinde ikisi de evlenme teklifi alır. Hayallerini gerçekleştirmek ve muratlarına ermek üzereyken evlilik danışmanlığı ofisinde yapılan bir hata sonucu aynı gün evleneceklerini öğrenirler! Hangisinin The Plaza Hotel’de evleneceği savaşı kimin kazanacağına bağlıdır. Bundan sonra, iyi olan gelin kazanacaktır!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...