29 Temmuz 2012 Pazar

Sarı Renkle Şeker Gibi Kombinler

Merhabalar. Sarı renkle pek birşeyim yok dolabımda ama bu kombinleri görünce çok sevdim. Nasıl da tatlı ve şeker durmuş. Uzun sarı eteğe bayıldım. Zaten bu yaz uzun etekler favorim. Umarım siz de beğenirsiniz.


28 Temmuz 2012 Cumartesi

Keyifli Haftasonları

Hepinize keyifli bir haftasonu diliyorum. Ben ne yazık ki haftasonu çalışacağım. Havalar çok sıcak ve bunaltıcı. Ramazan ayındayız nasıl geçiyor ramazan ? En sevdiğim şey şu an yaptığım gibi iftardan sonra kahvemi içmek :) Sizlere Yeni Türkü'den güzel bir şarkı paylaşıyorum. Siz de kahvenizi yudumlayın ve bu güzel şarkıyı dinleyin. Sevgiler...




Başka türlü birşey benim istediğim
Ne ağaca benzer ne de buluta
Burası gibi değil gideceğim memleket
Denizi ayrı deniz
Havası ayrı hava





26 Temmuz 2012 Perşembe

Seçtiğim Gelinlikler

Aslında henüz evlenmediğim için hiç öyle gelinliklere bakmazdım ama bloğum için gelinlikler postu yapıyorum. İşte seçtiğim ve beğendiğim gelinlikler. Evlenecek olanlar belki beğendiğiniz bir model olur ilham olur. Bekarlar da darısı başımıza sevgiler :) :)




24 Temmuz 2012 Salı

Bunları Sevdim

Sıcak çok sıcak bir Ankara'dan merhabalar. Havalar çok bunaltıcı Ankara'da. İnsan deniz kenarında olmayı o kadar çok istiyor ki. Neyse ben depresif ruh halinden biraz çıkmış bulunuyorum. Ben bunları çoook sevdim. Özellikle kelebekli ve Türkan Şoray'lı ayakkabıya bayıldım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Sevgiler :)









Vee bir de Tarkan'ın şarkısı bu aralar favorim :):)

22 Temmuz 2012 Pazar

Okuduğum Kitap Bahçemde Yeşeren Umutlar


Merhabalar. Küçük Mucizeler Dükkanı'ndan ve Bir Yumak Mutluluk'tan sonra Bahçemde Yeşeren Umutlar kitabını da bitirdim. Bu sefer konusu çok farklıydı ama severek okudum. Şimdi okuduğum bir kitap var. Onu bitirdikten sonra Mucizeler Dükkanına Dönüş'ü okumak istiyorum sabırsızlıkla. Sizlere de tavsiye ederim. Sevgiler :)

Arka Kapak

Nefes aldığımız sürece, hiçbir şey için geç kalmış sayılmayız...

Aradan uzun yıllar geçmişti. Bu süre içinde yaralarım iyileşmiş, mutlu bir evliliğim ve iki çocuğum olmuştu. Tüm bunlara bakıldığında her şey yolunda gibi görünüyordu ama iç dünyamda hissettiklerim bambaşkaydı…

Eksik kalan bir şeyler, geçmişime dair cevaplanması gereken sorular vardı. Gidilmemiş yollara, gerçekleşmemiş hayallere duyduğum merak sürekli aklımı kurcalıyor, zamanı geri almak ve yarım kalan anıların kapılarını aralamak istiyordum.

Yaşadığımız dünyanın iyi-kötü, acı-tatlı ne çok sürprizle dolu olduğunu anlatan, şaşırtıcı olduğu kadar etkileyici bir roman. Debbie Macomber, "Küçük Mucizeler Dükkânı" ve "Bir Yumak Mutluluk" tan sonra yeni kitabı "Bahçemde Yeşeren Umutlar" ile seriye bambaşka bir lezzet katıyor.


21 Temmuz 2012 Cumartesi

Masallardaki Prensesler Gibi Tül Etekler Giyelim :)

Son zamanlarda çok sık rastladım bu tül eteklere. İlk başta alsam mı almasam mı diye kararsız kaldım ama şimdi kesin kararlıyım almak istiyorum :). Siz nasıl buluyorsunuz bu tül etekleri ? Acaba hangi renk alsam. Çok kararsızım mercan rengi ya da toz pembe düşünüyorum. Bence kombini de çok kolay. Bir tişört ve tül etekle kendimizi masallardaki prensesler gibi hissedelim :) Güzel bir haftasonu diliyorum size....




20 Temmuz 2012 Cuma

Hoşgeldin Ramazan




Dostlukların sevgi ile beslendiği mübarek Ramazan ayında

Gönlünüzün sevgi, sofranızın bereket ile dolmasını dilerim

19 Temmuz 2012 Perşembe

Bu Aralar Ben Biraz Depresif.... :(

Merhabalar herkese. Birkaç gündür birşey paylaşamadım. Bunun sebebi de çok istediğim ve beklediğim şeylerin olmaması ve hüsran yaşamam. Bu da beni biraz depresif yaptı. Neşem yok, keyfim yok, yani berbat bir ruh halindeyim. Umarım en kısa zamanda geçer :(. Ama hayat bazen çok acımasız geliyor bana. Bunları okurken 'Evet ben de bunları yaşıyorum.' diyen olursa bana yorum yazsın.. Hayat devam ediyor yine de ama ben mutsuzum ve depresifim:(  Sevgiler...


Bu aralar benim şarkım sussan olmuyor susmasan olmaz..




14 Temmuz 2012 Cumartesi

Plaj Kıyafetleri

Plaj için şeker mi şeker kombinler. Şimdi bir de tatile gitmek vardı... Sevgiler ve keyifli haftasonları dilerim :)

 




Saç Ve Elbise Kombini


Saç, elbise ve makyaj bence gayet uyumlu olmuş...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...