30 Mart 2014 Pazar

Nişan Lavanta Keselerimi Nasıl Yaptık

Nisanımdan misafirlere hediye olarak ne versek diye çok düşündüm ve araştırdım hem güzel hem de işe yarayan bir şey olsun istedim ablamla bir sabah konuşurken lavanta kesesi yapalım dedik elimizde malzeme vardı ama nedense benim hiç aklıma gelmedi sonra da hemen annemle işe koyulduk ve sonuç olarak çok tatlı lavanta keseler ortaya çıktı. Dolaba askıya asıldığında hem mis gibi lavanta kokacak hem de güzel bir anı olacak sizde nisan için böyle lavanta kesesi düşünebilirsiniz sevgiler.




bu görsel bilgisayarımda vardı kırtasiye de pembe ve beyaz kağıda çıkartırdım ve pembe olanı kullandım tarihide pembe yaptım


Almanya dan bu keseleri ve yüzükleri almıştım




pembe kuldaleye bu yüzükleri geçirdik


bu kalpleri Suluhan’dan aldım ama daha çok gülleri kullandık


Lavantaları içine koyduk ve kenarına gülleri ekledik   




ve iste sonuç :) yapması çok zevkliydi sipariş üzerine yapmayı bile düşünebilirim :) yüzüklerle birlikte tam bir nişan hediyesi oldu hem de mis gibi lavanta kokan :)

28 Mart 2014 Cuma

Haftasonu

Hepinize yağmurlu bir Ankara gününden merhaba bugün yine cuma haftanın beklenen günü yarın çalışmayacağım için çok mutluyum, çalışmaktan kendime vakit ayıramıyorum. Birde evlilik telası çeyiz kiralık ev gelinlik kafam her şeyle o kadar doluki kendimi çok yorgun hissediyorum, hayalım en kısa zamanda pastel beyaz mobilyalı evimde oturup böyle yağmurlu bir günde yağmuru izleyerek kahvemi içmek hepinize hayırlı, mutlu cumalar ve hafta sonları Prensesler.


27 Mart 2014 Perşembe

Sev Beni

Sev beni filmini sinemada izlediğim için pişman oldum, çok kötü bir film değildi ama sinemaya gittiğimize değmedi, yine de dram filmlerini seviyorum aslında gerçekçi bir film olduğunu düşünüyorum, artık herkesin zevkine kalmış evde izlenebilecek film bence ama sinema için değil sevgiler prenseslerim.



Cemal çıktığı Kiev, Ukrayna seyahatinde genç ve güzel Sasha'yla tanışır; geceyi beraber geçirmek için gece klübünden ayrılırlar, ancak olaylar alışılmış şekilde devam etmez. Beyaz Şehir Kiev'in eşsiz güzelliğinde Sasha ve Cemal başlarına gelen zorluklarla mücadele ederken birbirlerini tanır, etkilenir. Aşk onları beklemedikleri bir zamanda yakalar, herşeye sıfırdan başlamak için ellerine bir şans geçmiştir fakat birbirlerine henüz söyleyemedikleri gerçekleri nasıl aşacaklardır, Cemal yakında evlenecektir, Sasha'nın da bir sevgilisi vardır.




25 Mart 2014 Salı

English Home Yeni Cici Çeyizler

Bahar geldi kuşlar ötüyor çiçekler açtı içimizde kıpır kıpır oluyor böyle havalarda yeni aldığım çeyizlerde tam böyle hem de indirimden alınca insan içi daha da kıpır kıpır oluyor :). İnşallah bunları mutfağımda kullanacağım ah ah birde istediğim gibi ev bulabilirsek çok mutlu olurum. Bu aralar bunun derdine düştüm dua edin benim için hepinize güzel bir gün diliyorum.




 




 

24 Mart 2014 Pazartesi

Üç Türk Filmi Tavsiyesi

Merhaba Prenseslerim izlediğim üç Türk filmi vardı uzun zamandır blogumda paylaşamadım, ben Türk filmlerini çok seviyorum özellikle bu üç Türk filmlerini sizlere tavsiye ediyorum, öncellikle Çanakkale filmi çok güzeldi kesinlikle izlemelisiniz, eğer Kenan İmirzalioğlunu seviyorsanız benim gibi zaten Uzun Hikaye filmini çok seveceksiniz :). Romantik Komedi çok eğlenceli bir film bu arada filmin üçüncüsünde çıkacakmış haberiniz olsun sevgiyle kalın.




Kurtuluş Savaşı'nın taç kapısı, girişi olan Çanakkale Savaşının destanı. Tarihin en eski milletlerinden birinin dirilişi... Ateşten geçerek, kan içinde, bir daha uyumamak, benliğini unutmamak, kandırılmamak, sömürülmemek, ezilmemek, ölmemek üzere çığlık çığlığa dirilişi... Çanakkale Savaşı hiç böyle yazılmadı...


1940'lı yıllardan başlayarak 70'li yıllara kadar uzanan öyküsü ile hem hüzünlü, hem neşeli ve coşkulu kimi zamansa heyecanlı ve romantik bir film olan Uzun Hikaye, senarist Yiğit Güralp'in tanımıyla çok ama çok iyi insanların saf ve ölümsüz aşklarını adalet ve doğruluk üzerine inşa etme mücadelelerini anlatıyor.
Esra (Sedef Avcı) heyecanla evlilik hazırlıkları yaparken, en yakın arkadaşı Didem (Sinem Kobal) de kızlar arasındaki tek bekar kişi olarak kalmaktan dolayı panikler ve sevgilisi  Cem'i(Engin Altan Düzyatan) evliliğe ikna etmek için çeşitli taktikler uygulamaya başlar. Didem evlenme teklifi beklerken, Cem yeni filminde başrol oynadığı Gözde'yle (Özge Ulusoy) tanışır ve filmine konsantre olur.  Bunun üzerine kıskançlık krizlerine giren Didem, Cem'i yakın  takibe alır. Bu takip esnasında erkeklerin  Antalya "Adam&Eve Otel"de bekarlığa veda partisinde olduklarını öğrenir.  Böylece komik ve romantik bir macera başlar. Kızlar erkeklerin bekarlığa veda partisinde neler yaptıklarını görmek için oryantal kılığında otele sızarlar.  

21 Mart 2014 Cuma

Happy Friday

Haftanın en güzel günü yaşasın cuma nasıl mutlu oluyor insan havalarda güzel bu aralar... bahar havası da  nasılda iyi geliyor insana hepinize mutlu ve hemen bitmeyecek bir hafta sonu diliyorum :).


19 Mart 2014 Çarşamba

Prenses Diana

ani bir şekilde hayatını trajik bir şekilde kaybeden prenses Dianın filmini izledik annemle gerçekten çok hüzünlü ve acı bir hayatı olmuş prensesin film bittiğinde o kadar hüzünlendim ki aslında hiç mutlu olamamış prenses eğer prenses Dianın hayatını merak ediyorsanız bu filmi tavsiye ediyorum sizlere sevgiyle kalın.



 





18 Mart 2014 Salı

Sizce Hangi Kağit Havluluk

O kadar kararsız kaldım ki sizden yardım istiyorum sizce hangisi daha güzel ? birincisinin beyazı da mevcut bana birincisi çok şeker geldi.
 
 
 
 

English Home Cibinlik

Merhabalar hepinize geçenlerde English Home da bu cibinliği gördüm.. hiçte fena durmuyor aslında yatak odamda cibinlikli bir şey istiyorum ama henüz almadım sizce nasıl ?. Böyle cibinlikli yatak odaları bana çok romantik ve masalsı geliyor :) hepinize güzel bir gün diliyorum sevgiler.



17 Mart 2014 Pazartesi

Yeniden Başla



Yeniden Başla
Kendini yorgun hissetsen bile,
Başarı senden kaçsa bile,
Bir hata sana zarar verse bile,
Hatta ihanet sana acı verse bile,
Bir hayal yok olsa bile,
Gözyaşlarını gözlerini yaksa bile,
Kimse gayretini fark etmese bile,
Nankörlük ödülün olsa bile,
Anlayışsızlık seni gülmekten alıkoysa bile,
Ve hatta her şey, hiçbir şey olsa bile,
Vazgeçme... YENİDEN BAŞLA....




15 Mart 2014 Cumartesi

Nişanımdan Detaylar

Merhabalar hepinize nişanımdan sonra detayları yavaş yavaş paylaşıyorum bloğumda, aslında nişanım evde olacaktı ama son bir anda mekan da olmasına karar verildi. Bizde nişandan önce gittik mekanı pembe bir şekilde süsledik işte resimler hepinize mutlu bir haftasonu diliyorum.
 






 Muffinlerin üzerimize harflerimızı yaptım :)




Lavanta keselerim ve nişan kurabiyelerim


Suluhan dan bu cicileri aldık süslemek için  :)


 Evde bol bol pastalar yapıldı..

9 Mart 2014 Pazar

Bir Küçük Eylül Meselesi

bu film de en çok hoşuma giden çekilen yer ve sarkışı oldu, filmi çok kötü bulmadım ama beni çokta etkilemedi ben daha çok etkileneceğim bir film olduğunu düşünmüştüm yine de izlenir diye düşünüyorum.




Eylül hayatta istediği her şeye sahip olan güzel ve neşeli bir kadındır. Ancak bir gün başına bir gelen şanssız bir olay sonucu son bir ayını unutur. Ailesi, arkadaşları her şeyin yolunda olduğunu söyleyip dururken, Eylül bir şeylerin ters gittiğini anlamaya başlar. Ve hatırlamadığı bir ayın peşinden Bozcaada'ya gider.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...