30 Ağustos 2013 Cuma

Mutlu Ve Renkli Haftasonlari


Küçük Arı

hepinize sicak bir Ankara gününden merhabalar size en son okudugum kitabi paylasmak istiyorum bu sefer Kücük ari kitabini tavsiyeler üzerine aldim, kitabi cok kisa sürede okudum, farkli bir kitab okumak isterseniz tavsiye ediyorum hikayesini ben sevdim iki farkli kadinin kesisen hayatlari anlatan ve degisik bir konusu olan bir kitab sevgiler Prenseslerim mutlu haftasonlari sevgiyle kalin.


"Barış insanların birbirlerine gerçek adlarını söyleyebildikleri bir zamandır."


Dokuz parmaklı bir kadın, kostümünü hiç terk etmeyen bir süper kahraman, kimlik buhranında aklını yitiren bir adam ve Nijeryalı bir göçmen; Küçük Arı.

Yaşamları acımasız bir şaka gibi kesişen karakterlerin size sunduğu sadece bir gülümseyiş; ama buruk bir gülümseyiş... Derken coşkulu bir kahkaha ve hemen ardından kalıcı bir sızı... Ve sonra daha büyük bir kahkaha.

Kitap, içinden hızla geçip gidilen bir duygu tüneli.

Bu kitabı okuduğunuzda herkese anlatmak isteyeceksiniz. Bunu yaptığınızda, lütfen neler olduğunu anlatmayın; çünkü bütün büyü, olayların akışında...

28 Ağustos 2013 Çarşamba

Şirinler 2

Merhabalar umarim hepiniz iyisinizdir. Daha önceki postlarimda da animasyon filmlerini cok sevdigimden bahsetmistim bu sefer Sirinler 2 filmine gittim Almanya dan gelen yegenimle beraber güzel vakit gecirmis olduk :). Cocuklugumda hep sirinleri izlemisimdir bu yüzden halen sirinleri cok sevimli buluyorum ve cok seviyorum. Sirinler 1 de izlemistim ve Sirinler 2 de gayet tatli sirin mi sirin bir animasyon filmiydi. Eger animasyon filmlerini seviyorsaniz ve cocuklarla güzel ve eglenceli bir vakit gecirmek istiyorsaniz bu filmi tavsiye ediyorum sevgiyle kalin...


Film Özeti

Kötü büyücü Gargamel, bir çift Şirinler benzeri haylaz karakterler yaratıyor ve onlara da Haylazlar ismini vererek, sayelerinde çok güçlü ve büyülü Şirin özünü elde edebilmeyi umuyor. Ancak, Gargamel istediği Şirin özünü sadece gerçek bir Şirin’den alabileceğini ve sadece Şirine’nin bildiği gizli büyülü sözler sayesinde Haylazlar’ın gerçek Şirinler’e dönüşebileceklerini öğrendiğinde Şirine’yi kaçırıyor ve onu dünyanın en büyük büyücüsü olarak milyonların hayranlığını kazandığı Paris’e getiriyor. Şirine’yi kurtarmak için Şirin Baba, Sakar Şirin ve Süslü Şirin’in dünyamıza dönerek insan dostları Patrick ve Grace Winslow ile işbirliği yapmaları gerekiyor. Kendisini her zaman diğer Şirinler’den farklı hisseden Şirine, Yaramazlar Vexy ve Hackus ile yeni bir bağ kurabilecek midir, yoksa Şirinler ona olan sevgilerinin gerçek olduğuna Şirine’yi ikna edebilecekler midir?

Film Fragmani

 sevdim filmin sarkisini :)
  

9 Ağustos 2013 Cuma

Alnimizda Hint Tarzinda Takilar

yine hint takilariyla karsinizdayim bu sefer alnina takilan hint takilarla :). Ben zaten hint tarzi herseye bayildigim icin bu alnina takilan takilarida cok seviyorum. Arkadasimin Kina gecesinde daha önce hint kiyafeti giyip böyle takilar takmistim. Insahllah bir gün kendi Kina gecemde yine takmak istiyorum :). Sevgiler Prenseslerim.



8 Ağustos 2013 Perşembe

Mutlu Bayramlar

Hepinize sevdiklerinizle mutlu ve huzurlu Ramazan bayramlari diliyorum. On bir ayin Sultani Ramazani geride biraktik rabbim yine kavusturur insahllah. Buyrun efendim Bayram cikolatamiz :) Sevgiyle kalin.


7 Ağustos 2013 Çarşamba

Ankara dan Antalya ya Gitmek mi Kalmak mi ?

uzun zamandir kafam cok karisik Blogger arkadaslarim. Hep deniz olan bir yerde yasamak istiyordum ve halen istiyorum. Ankara li oldugum icin ve ailemde Ankara da oldugu icin dört sene Antalya da calistiktan sonra tekrar Ankara ya ailemin yanina döndüm. Almanya da dogup büyüdügüm icin hep yesillik olan agac orman olan yerde olmaya alismistim. Antalya da yine deniz var yesillik vardi, ancak Ankara da ne deniz var ne de cok yesillik sadece bir sürü alisveris merkezi var :( iyide ben sevmiyorum ki sürekli alisveris merkezinde dolasmayi. Ankara yazin hic cekilmiyor :( bu yaz henüz deniz kenarinda gidemedim:( . Ömrümü deniz olan bir yerde gecirmek istiyorum, ama Ankaradan da kopamiyorum Ankaraliyim Ankarayi da sevmiyorum degil ama burada bazen cok bunaliyorum. Bunun disinda benim icin Antalya is olanaklari daha fazla. Gitmek mi kalmak mi soru bu iste acaba dogru karar olur mu olmaz mi yada belki hayallerimin pesinden kossam söyle deniz kenarinda yasasam kitabimi kahvemi alsam deniz kokusunu icime ceksem.....Siz olsaniz ne yapardiniz ?.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...